برگزاری کارگاه "تبیین رویارویی جبهه حق و باطل در جنگ ایران و رژیم صهیونیستی " در دانشکده فنی انقلاب اسلامی تهران
به گزارش روابط عمومی، روز چهارشنبه هجدهم تیرماه کارگاه “ تبیین رویارویی جبهه حق و باطل در جنگ ایران و رژیم صهیونیستی” با حضور دکتر کامران رحیمی رییس دانشگاه ملی مهارت استان تهران، دکتر ناصر ترابی مدیر اندیشکده جهادی و کارشناس مسائل غرب آسیا، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونین و کارکنان دانشکده، در سالن شهید حسن تهرانی مقدم دانشکده فنی انقلاب اسلامی برگزار شد.
بنابراین براین گزارش در این جلسه، دکتر رحیمی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری محرم و شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش اظهار امیدواری نمودند که انشاالله بتوانیم از مکتب عاشورا درس معرفت و ایثار فرا بگیریم.
ایشان پیرامون برگزاری این کارگاه اظهار داشت: جمهوری اسلامی نشان داد با تمام تحریم ها، قدرت برتر منطقه است و جنگ 12 روزه ما فقط با رژیم صهیونیستی نبود بلکه با کل قدرت های استکباری آمریکا و اروپا بود و بحمدالله نتایج ارزشمندی برای کشور حاصل شد .
در ادامه دکتر ناصر ترابی به واکاوی و تبیین در حوزه جنگ تحمیلی 12 روزه پرداخت و ضمن دسته بندی مطالب به پرسشهایی در مورد "چرایی جنگ شد؟ آیا آنها به اهداف خود رسیدند؟ رفتا ما و حاکمیت در برخورد با این جنگ باید چگونه باشد؟ ما چه ضعف هایی داشتیم؟ ایا این جنگ ادامه خواهد داشت؟ " پاسخ دادند.
وی با بیان اینکه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، واکنشها و بازخوردهای متفاوتی در سطح جهانی به دنبال داشت، افزود: در این میان هر چند ایالات متحده به عنوان حامی همیشگی اشغالگران با مبرا کردن خود از این رویداد، تلاش دارد ایران را آرام کند، ولی مطالبه انجام وعده صادقی دیگر بهدرستی به عنوان خواستهای مهم از سوی آحاد جامعه مطرح میشود.
دراینباره اما چند نکته قابل طرح است: واقعیت این است که اقدام رژیم، فارغ از ابعاد حادثه، مهم است. اگر چه به نسبت تبلیغات رسانهای، انجام مانورهای نظامی گسترده و ادعای مشارکت ۱۰۰ جنگنده در عملیات، حمله صورت گرفته به اهداف ایرانی در مقیاس بسیار کوچک صورت گرفت، اما همین حرکت هم به معنای نقض حریم هوایی ما از سوی یک بازیگر متجاوز بوده؛ بنابراین بیتفاوتی نسبت به آن جایز نیست.
این استاد دانشگاه با تصریح بر اینکه واکنش ایران به ماجراجوییهای جدید رژیم هم باید به شکل کاملاً هدفمند باشد، بیان کرد: عملیات وعده صادق ۱ (در پاسخ به حمله رژیم به کنسولگری ایران در دمشق) و وعده صادق ۲ (در واکنش به شهادت سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و سردار نیلفروشان) هر کدام یک هدف را دنبال و محقق کرد؛ در وعده صادق ۳ نیز هدف باید تحمیل هزینه به رژیم باشد و اتفاقی که میافتد این است که یک بخش صنعتی رژیم را از مدار خارج کنیم. روند هزینهسازی در رابطه با آمریکا و دیگر طرفهای حامی رژیم هم باید دنبال شود تا آنها تصور نکنند میتوانند بیهیچ مانعی به ما ضربه بزنند.
مدیر اندیشکده جهادی تصریح کرد: توجه به نکات گفته شده دو نکته را برای ما به اثبات میرساند؛ نخست اینکه باید حتماً به جنایت صهیونیستها و حامیانش پاسخ داده و آنها را سرجایشان بنشانیم، دوم هم اینکه برای چنین اقدامی زمان زیادی نداریم و باید سریعتر به این اقدام خصمانه پاسخ داد تا قدرت ابتکار عمل از دشمن گرفته شود. البته پیش از هر چیز باید یک موج آگاهسازی اجتماعی و رسانهای آغاز شود تا مردم همانند دهه ۶۰ به این درک برسند در فضای کاملاً جنگی قرار داریم. همزمان باید برنامه تقویت حوزه پدافند عامل و غیرعامل و بهویژه بخش امنیتی و اطلاعاتی مورد توجه قرار گیرد.
روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان تهران