پنج‌شنبه 25 شهریور 1400
  • توضیحات ضروری در خصوص انتخاب واحد مهر 1400 وجدول زمان‌بندی

سایت انتخاب واحد : Bustan.tvu.ac.ir

نحوه ورود به سایت بوستان اطلاع رسانی می شود. حتما اطلاعیه های روزانه سایت دانشکده انقلاب مورد توجه قرار گیرد.

* تمامی دانشجویان ورودی نیمسال­های 981 ، 982 ، 991 و 992 در صورت دارا بودن سایر شرایط تحصیل، مجاز به انتخاب واحد می‌باشند.

* دانشجویان ورودی 972 و قبل از آن مجاز به انتخاب واحد نمی باشند ( اینگونه دانشجویان برای گرفتن مجوز انتخاب واحد می بایست به اطلاعیه های کمیسیون موارد خاص دانشکده توجه نمایند )

نکته مهم :  ( دانشجویان فوق نمی­توانند قبل از اخذ مجوز کتبی از دبیرخانه­ ی کمیسیون موارد خاص مرکز ، اقدام به انتخاب واحد و حضور در کلاس­های درس نمایند)

* دانشجویانی که در پایان 991، سه ترم مشروط بوده و در 992 با مجوز کمیسیون موارد خاص ادامه تحصیل داده­اند یا در 992 برای سومین بار  مشروط شده/ می­شوند، مجاز به انتخاب واحد  نمی باشند ( اینگونه دانشجویان برای گرفتن مجوز انتخاب واحد می بایست به اطلاعیه های کمیسیون موارد خاص دانشکده توجه نمایند )

نکته مهم :  ( دانشجویان فوق نمی­توانند قبل از اخذ مجوز کتبی از دبیرخانه­ ی کمیسیون موارد خاص مرکز ، اقدام به انتخاب واحد و حضور در کلاس­های درس نمایند)

* تمامی دانشجویان دو ترم مشروط با معدل کل زیر 10، قبل از تعیین تکلیف توسط دبیرخانه­ی کمیسیون موارد خاص مرکز، مجاز به انتخاب واحد و حضور در کلاس/ درس نیستند.

* دانشجویان ورودی 971 و 972 که در سوابق تحصیلی خود هر نوع وضعیتی با عنوان بدون  احتساب در سنوات داشته باشند،

در صورت دارا  بودن شرایط تحصیل، مجاز به انتخاب واحد می­باشند

( تعداد مرخصی بدون احتساب در سنوات، برای ورودی 972 یک نیم­سال و برای ورودی 971  دو نیم­سال باید باشد.)

* اگر دانشجویی در نیمسال 992 مشروط باشد ، در صورت داشتن شرایط تحصیل، مجاز به اخذ حداکثر 14 واحد درسی در نیمسال بعدی خواهد بود.

*  انتقال و میهمان؛   در صورتی که آموزش در نیمسال بعدی، کماکان به شیوه­ی مجازی انجام گیرد، فرایند میهمان/ انتقال دانشجو در نیمسال مذکور اجرایی نخواهد نشد و سامانه­ی سماد در این خصوص فعال نخواهد شد.

بسیار مهم * دانشجویان میهمان آمده در نیمسال گذشته ( 992 ) به هیچ عنوان حق شرکت در انتخاب واحد را نداشته و در هر مرحله از هفته های آموزشی از تحصیل ایشان جلوگیری خواهد شد.

*  پیش­نیاز، تداخل ساعت و معافیت از قوانین؛

* رعایت پیش نیاز دروس در نرم­افزار آموزشی الزامی است.

* در صورتی­که دانشجویی، درسی را اخذ و موفق به کسب نمره­ی قبولی نشده یا با شرکت در کلاس­های آن، در پایان نیمسال درس مربوطه را حذف کرده باشد،

رعایت پیش­نیاز الزامی نیست، اما این دروس هم‌نیاز شده و دانشجو ملزم به اخذ هر دو درس در نیمسال  1-1400 می­باشد.

* امکان اخذ درس با تداخل ساعت امتحان برای تمام دانشجویان فعال می­باشد،

* دانشجویانی که در نیمسال آخر دوره­ی تحصیلی خود باشند، از رعایت قوانین زیر معاف هستند:

- رعایت پیش نیاز

- رعایت شرط معدل

- اخذ حداکثر 24 واحد درسی (عدم رعایت کف و سقف)

* ­پرداخت شهریه  در انتخاب واحد آتی، دانشجویان ملزم به پرداخت شهریه مطابق با مصوبه­ ی شورای آموزشی و هیأت محترم رییسه­ ی دانشگاه که در بخشنامه­ ی جداگانه­ ابلاغ خواهد شد، می­باشند.( به اطلاعیه های امور مالی دانشکده توجه فرمایید )

*  دانشجویان روزانه­ ی ورودی 971 و قبل از آن، با توجه به اتمام سنوات مجاز، شهریه­ پرداز خواهند بود.

یادآوری؛ دانشجویان ورودی 962 و 971 که در سوابق تحصیلی خود هر نوع وضعیتی با عنوان بدون احتساب سنوات داشته باشد، مشمول این بند نخواهند شد.

(برای ورودی 971 یک نیمسال و برای ورودی 962 دو نیمسال)