شنبه 17 خرداد 1399
  • وبینار نظام گسترش و پذیرش دانشجویان فنی و حرفه ای برگزار می شود

وبینار هم اندیشی نظام گسترش و پذیرش دانشجویان فنی و حرفه ای استان تهران با حضور مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار می شود.

وبینار هم اندیشی نظام گسترش و پذیرش دانشجویان فنی و حرفه ای استان تهران با حضور مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای، مدیران حوزه آموزش فنی و حرفه ای ادارات کل آموزش و پرورش استان تهران، مدیران هنرستان های فنی و حرفه ای کارو دانش استان تهران برگزار می شود.

دکتر کیانی، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای، مهندس آذر کیش مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای و کار و دانش وزارت آموزش و پرورش، دکتر حسینی مقدم مدیر کل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر دری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، دکتر غلامرضا بختیاری معاون آموزش متوسطه اداره کل شهرستان‌های تهران و برخی دیگر از مدیران این حوزه در این برنامه شرکت می کنند.

هدف از برگزاری این وبینار، معرفی رشته های دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، آمایش و پذیرش دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران و هدایت تحصیلی هنرجویان هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کارو دانش عنوان شده است.

این وبینار شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار می شود.

لینک خبرگزاری مهر: https://www.mehrnews.com/news/4925318/وبینار-نظام-گسترش-و-پذیرش-دانشجویان-فنی-و-حرفه-ای-برگزار-می-شود

روابط عمومی دانشکده فنی انقلاب اسلامی