سه‌شنبه 29 آبان 1397
  • ارائه سانس استخر جهت استفاده همکاران محترم و دانشجویان گرامی

بدینوسیله به اطلاع می رساند، طبق هماهنگی های بعمل آمده اداره تربیت بدنی دانشکده با اداره آموزش و پرورش منطقه 18 و به جهت رفاه حال همکاران عزیز و دانشجویان گرامی، سانس آزاد استخر در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.

شرایط استفاده:

1- سانس ها با پنجاه درصد تخفیف و با مبلغ پنج هزار تومان می باشد.

2- سانس های ارائه شده در روز های شنبه تا پنج شنبه از ساعت 30/18 الی 22 و جمعه ها از ساعت 16 الی 20 می باشد.

3- تهیه بلیط فقط از طریق اداره تربیت بدنی دانشکده امکانپذیر خواهد بود.

4- جهت استفاده از استخر، ارائه کارت دانشجویی الزامی می باشد.

5- دریافت وجه در داخل استخر فقط با کارت بانکی میسر می باشد و امکان پرداخت وجه نقد نخواهد بود.

6- ضمن رعایت نظم و انضباط با هر گونه رفتار غیر اخلاقی و غیر ورزشی برخورد خواهد شد.

آدرس: میدان معلم-خیابان تختی-کوچه شهید رشوانلو-استخر شریعتی

روابط عمومی دانشکده فنی انقلاب اسلامی