سه‌شنبه 29 آبان 1397
  • پیام تبریک جناب آقای مهندس عبدی ریاست محترم دانشکده فنی انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دولت

سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، یادآور ماندگار عملکرد  بزرگ مردانی است که خدمتگزاری بی ادعا، سیره ، منش و روش آنان بوده و از دوم تا هشتم شهریور ماه که به نام هفته دولت نامگذاری شده، فرصت مغتنمی است تا یاد و خاطره خادمان به این مرز و بوم را گرامی بداریم و قدردان زحمات دولتمردانی باشیم که تجلی راستینی از روحیه خدمتگزاری به مردم اند.
    اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دو اسوه و خدمتگزار دلسوز و صدیق نظام، شهیدان رجایی و باهنر و تمامی شهداء و ایثارگران عرصه خدمت، فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی مسؤلان متعهد و پر تلاش کشور و مجموعه مدیران و کارکنان پر تلاش و زحمتکش دانشکده فنی انقلاب اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیق همگان را در خدمت به مردم و پیشبرد اهداف دولت تدبیر و امید، از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

اردشیر عبدی

رئیس دانشکده فنی انقلاب اسلامی